Pravila privatnosti

Ovo je web-stranica obrta Marelo, Zetovska 6, 20352 VID, Hrvatska. Marelo dostupni su putem e-mail adrese marelo@marelo.hr i na telefon +385 98 287 185. Za svakog posjetitelja (u daljnjem tekstu: Posjetitelj) web stranice Marelo (u daljnjem tekstu: Web stranica), Web server automatski prepoznaje njegovu IP adresu, ali samo u svrhu ukupne uporabe i izvještavanja. Ne pohranjuju se podaci kojima se može osobno identificirati Posjetitelj. Marelo ne prikuplja podatke o Posjetitelju. Informacije koje prikuplja koristi za potrebe interne revizije i one se nakon toga brišu.


Kolačići

Kolačići su neprimjetni dokumenti koji se privremeno čuvaju na tvrdom disku i omogućuju da Web stranica prepozna računalo Posjetitelja kad sljedeći put posjetiti Web stranicu. Pružatelj koristi kolačiće samo kako bi prikupio informacije koje se odnose na korištenje internet stranice.


Korištenje osobnih podataka

Ako Posjetitelj dostavi Marelo-u svoju e-mail adresu radi dostave informacija, dobit će samo one informacije koje je zatražio. Posjetiteljima koji dostave Marelo-u svoje telefonske brojeve u svrhu obavještavanja o upitima, zahtjevima ili radi prikupljanja informacija, Marelo priopćit će traženo telefonskim putem. Marelo jamči da će se sve osobne podatke koje je Posjetitelj dostavio Marelo-u čuvati s najvećom pažnjom te će ih koristiti samo u svrhu ispunjenja ugovora, ispunjenja svojih zakonskih obaveza ili u svrhe za koje je Posjetitelj dao svoju privolu. Marelo ne ustupa bilo kakve osobne podatke prikupljene na svojim stranicama, uključujući formulare ili liste kontakata elektroničke pošte trećim osobama, osim u svrhu ispunjenja ugovora, svojih zakonskih obaveza ili u svrhe za koje je Posjetitelj dao svoju privolu. Osobni podaci Posjetitelja se mogu upotrijebiti za druge svrhe koje nisu prethodno navedene, samo ako Marelo prethodno o tome obavijestiti Posjetitelja te mu/njoj pružiti mogućnost nesudjelovanja/neprihvaćanja.


Pravo na pristup osobnim podacima

Na zahtjev Posjetitelja, Marelo omogućit će Posjetitelju pristup svim njegovim podacima kojima raspolaže, a koje mogu uključivati financijske informacije (npr. podaci o kreditnim karticama), transakcijske podatke (npr. podatke o datumima kada su platili našu uslugu, količinama i vrsti usluge), priopćenja da je Posjetitelj usmjeren na stranice Marelo-a (npr., e-mailova, upite kupaca), kontakt podatke (npr. ime, adresa, broj telefona) i opis tih podataka Posjetitelj može ove podatke ispraviti tako da pošalje e-mail na gore navedenu adresu Marelo-a, pozivajući na gore navedeni telefonski broj ili pismenim putem na gore navedenu adresu.


Povjerljivost komunikacija

Marelo poštuje privatnost Posjetitelja. Svaka komunikacija između Marelo-a i Posjetitelja smatra se strogo povjerljivom. Marelo jamči da će se svi prikupljeni podaci tretirati s najvišom razinom povjerljivosti te u skladu sa zakonskim regulativama o zaštiti podataka. Razmjena osobnih podataka vrši se putem https protokola.